Vejce zapečná v bramborové kaši

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme, pomačkáme, přidáme horké mléko, poloviční dávku másla a vyšlehame hladkou bramborovou kaši.
2
Bramborovou kaši rozdělíme do zapékacích misek a do každé porce uděláme důlek do kterého rozbijeme vejce. Osolíme, povrch posypeme strouhaným sýrem, pokapeme zbytkem másla a v troubě zapékáme než vejce ztuhnou.
3
Podáváme se zeleninovým salátem.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Ementál Máslo Mléko polotučné Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: