Vejce s kari omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a česnek oloupeme, žampióny očistíme. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek a žampióny na plátky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a na něm cibuli osmahneme. Přidáme žampióny a orestujeme je. Vmícháme česnek, kari koření a hrášek. Osolíme, opepříme zalijeme smetanou a povaříme.
2
Když hrášek změkne, vmícháme zakysanou smetanu. Necháme ji prohřát a odstavíme. Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme a přepůlíme,rozdělíme na talíře přelijeme omáčkou a podáváme s jasmínovou rýží.

Komentáře k receptu

  • Veronika Nogová
    Veronika Nogová |

    18. 7. 2009 11:30

    Mňami, to vyzkouším :)

Abecední seznam: