Vejce s bylinkovou zálivkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce uvaříme na hniličku nebo natvrdo, vložíme do studené vody a po vychladnutí oloupeme, podélně překrojíme na poloviny, rozložíme po třech půlkách na dezertní talířky a zalijeme bylinkovou zálivkou.
2
Zálivka: majolku dáme do misky, přidáme jogurt, citronovou šťávu, mírně osolíme a dobře rozšleháme. Nakonec vmícháme směs bylinek.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkové naťě Citronová šťáva Majonéza Sůl Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: