Vánoční čokoláda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ztužený tuk pomalu rozehřejeme, všechny zbylé ingredience společně smícháme a nasypeme do rozehřátého tuku, mícháme do hladka. Plníme do formiček a necháme ztuhnout. Čokoláda je jemná a vláčná a výborné chuti.
2
Sušené mléko můžeme vynechat a místo něho vmíchat 3 lžíce mleté kávy, čokoláda má zajímavou a lahodnou chuť. Já dělám obě varianty a hned zmizí jako první z talíře.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Solamyl (bramborový škrob) Sušené mléko Ztužený tuk

Komentáře k receptu

  • helena vejnarová
    helena vejnarová |

    19. 1. 2009 22:45

    nevim proč ste tro vyhodila asi jste mela moc horký tuk ale me se vždycky povede a je hladká

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    16. 11. 2008 18:07

    Robievali sme čokoládu na vianočný stromček podobne, ale sušené mlieko sme nikdy nedávali. Pozrite Čokoládu na vánoční stromeček. Vždy sme dostali hladkú čokoládu, ktorú sme nechali stuhnúť aj s niťou a už len dobalili. Bolo to nachystané na zavesenie na stromček a bolo to fajn :)))

  • ema kessnerová
    ema kessnerová |

    16. 11. 2008 17:23

    mně se suroviny sice spojily, ale nebylo to vůbec hladké, ani když jsem přidala tuk. vyhodila jsem to a už to nikdy nebudu zkoušet.