Vynikající tvarohové lívance

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Bedhann

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme na teflonové pánvičce (olej kápneme jen při první!) velmi pozvolna (já mám na elektr. stupnici do 12 a smažila jsem na stupni 6, tedy v polovině).
2
Smažení je zdlouhavé, ale stojí to za to, při prudším by se lívance pálily. Podáváme s čímkoliv, co máme rádi.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hnědý cukr Tvaroh Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Locika
    Locika |

    22. 10. 2016 13:18

    Jsou luxusní, těsto se mi teda vůbec nepálí. Jen jsem dala mnohem méně cukru. Na dvojitou dávku všeho ostatního jsem dala jen dvě lžíce cukru a rozmixovala jsem tam zbytek nedojezeného banánu :) Fakt jsou dobré a jiné už ani nedělám.

  • Lucka
    Lucka |

    9. 11. 2014 13:17

    Těsto se mi hned připálilo :-(

  • Kristy
    Kristy |

    29. 7. 2014 13:46

    Těsto se mi připaluje, jsem docela hodně zklamaná......

  • zzziki
    zzziki |

    24. 6. 2012 15:38

    velmi chutné

  • Anonymous
    Anonymous |

    8. 10. 2011 17:44

    Moc bych si je chtela zkusit udelat k snidani, tak jsem zvedava jak budou chutnat :)

  • tonca
    tonca |

    20. 12. 2010 17:40

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • MatějP
    MatějP |

    15. 10. 2010 15:44

    Livanecki po 50 ale zase jine

  • MatějP
    MatějP |

    15. 10. 2010 15:44

    Lívanečki sou dobré

Poslední navštívené:

Abecední seznam: