Uzené maso zapečené v pivním těstíčku

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • krkovice - uzená množství se řídí podle počtu osob
    • 1
      ks cibule větší
    • tuk
    • paprika - sladká
    • vejce
    • hladká mouka
    • 0,5
      lžička prášek do pečiva
    • pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne.
2
Z vajec, piva a mouky s práškem do pečiva vytvoříme těstíčko, kterým plátky zalijeme a bez poklice necháme zapéct v horké troubě.
3
Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Je to dobré i za studena.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    22. 11. 2012 19:08

    Toho piva tam přijde jen troška do těstíčka a hlavně - jen 10ti stupňové, takže pak to hořké být nemůže ;-)

  • Premafbi
    Premafbi |

    22. 11. 2012 15:01

    Hořké, nechutné

  • Premafbi
    Premafbi |

    22. 11. 2012 15:00

    Nejhorší jídlo jaké jsem kdy jedl. Uvařili jsme a celý hned vyhodily