UHO

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Premafbi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si hotový vývar a necháme ho vychladnout. Mezitím si ze dvou lžic másla a hladké mouky připravíme v kastrolku tmavou jíšku, kterou zředíme za stálého míchání studeným vývarem, přivedeme k varu, přidáme rajčatový protlak, osolíme a zvolna vaříme za občasného míchání asi 30 minut.
2
Hotovou omáčku dochutíme pepřem, solí a pro zjemnění vmícháme zbývající máslo.
3
Dobrá a velmi rychlá omáčka.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Pepř celý Rajský protlak Sůl

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    7. 4. 2013 20:25

    UHO - to je UNIVERZÁLNÍ HN´ĚDÁ OMÁČKA ? :-D

Další doporučené recepty: