Tvarohové celeráky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MartinV

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tvaroh
    • 100
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka hladká mouka pohanková
    • 0,5
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička kari
    • 0,5
      ks celer nakrájený na kostičky
    • pórek
    • 1
      ks červená cibule nakrájená na drobno
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžíce pikantní hořčice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmixujeme tvaroh, mléko nebo vodu, vejce, mouku, sůl a kari na hustší těsto.
2
Cibuli a celer nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka a vmícháme.
3
Nasekáme petrželovou nať, tuhé stonky také přidáme do těsta.
4
Na troše oleje smažíme velkou placku (jako bramborák).
5
Hůře se obrací, v těstu skoro není mouka, ale jde to. Hotovou placku namažeme hořčicí nebo česnekovou pastou, posypeme zbylou petrželovou natí a jíme za tepla.
6
Varianta: placku natřeme krémem z jogurtu, nivy, bazalky nebo petrželky.

Komentáře k receptu

  • pepiny
    pepiny |

    25. 3. 2011 14:36

    Můžu se Vás prosím zeptat jaký tvaroh do toho je třeba..?? Děkuji...recept vypadá úžasně, tak nechci nic pokazit... :-\

  • Martin Sedláček
    Martin Sedláček |

    29. 8. 2009 14:59

    Dnes jsem měl k obědu a výborné. Mazal jsme si to pastou z jogurtu, zbytku balkánského sýra, celerovou natí. Opravdu to nemělo chybu.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    14. 2. 2007 14:16

    Psala jsem vám e-mail, ale asi se někde ztratil :-(

  • MartinV
    MartinV |

    14. 2. 2007 13:39

    OK, nebyl jsem si jistý zda dorazilo ...

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    14. 2. 2007 12:20

    Foto bude doplněno později.

  • MartinV
    MartinV |

    14. 2. 2007 09:36

    Zasílal jsem s receptem obrázek, prosím o vložení - děkuji.

  • MartinV
    MartinV |

    12. 2. 2007 13:33

    Bio hořčice z Probio.cz; ostřejší, s křenem, vinným octem a s celými hořčičnými semínky. Ale můžete to namáznout čímkoliv podle chuti nebo nechat jen s natí.

  • Věra
    Věra |

    12. 2. 2007 13:32

    Vikingská hořčice je přichucená medovinou a zázvorem a prodává se v bio potravinách

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    12. 2. 2007 13:14

    Martine, prosím, co je vikingská hořčice?

Abecední seznam: