Tuňáková pomazánka s tatarkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      sklenice tatarská omáčka
    • 1
      sklenice majonéza
    • 1
      ks cibule střední
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 2
      lžička hořčice plnotučná
    • 3
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve smícháme tuňáka ( bez oleje) s tatarkou a majonézou, potom přdáme hořčici, sůl, pepř, a tři na tvrdo uvařené vejce ( ty do pomazánky buď nastrouháme nebo protlačíme přes mačkátko na brambory), pro docucení nastroháme tvrdý sýr. A můžeme podávat s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.