Teplý salát z pečených jablíček

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablíčka opláchněte a celá položce na rošt do trouby (na ten grilovací co je pod ním plech, kam bude kapat šťáva). Po upečení nechte měkká jablíčka pár minut stát, až schladnou natolik, aby jste je mohli vzít do ruky, rozkrojte na čtvrtky a vykrojte jádřinec, naskládejte do misky nebo hlubokého talíře, zakápněte medem a posypte ořechy.
2
Jezte je v rychlosti a tichosti teplé, než parádní vůně jablíček přiláká další zájemce, a nebo preventivně s dalšími zájemci počítejte a rovnou jich dejte péci více.
3
Zdroj : časopis zahrádkář 12/09
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Med Vlašské ořechy

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: