Teplý salát z červeného zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 450
      g červené zelí
    • 65
      ml olivový olej
    • 2
      ks šalotka
    • 2
      stroužek česnek
    • 115
      g čabajská klobása
    • sůl
    • pepř mletý
    • pažitka a petržel
    • cider venegal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Na pánvi osmažíme cibuli a česnek cca 5 minut a odložme stranou.
2
2. Na zbylém oleji vaříme asi 10 minut zelí. Přidáme 1 lžíci octa a vaříme asi o minutu déle. Zelí přeložíme do mísy.
3
3. Kolečka párku osmažíme na pánvi a přidáme do mísy se zelím. Přidáme zbytek octa a čerstvé bylinky a dobře promícháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Suffran
    Suffran |

    16. 10. 2013 20:05

    Výborný, pikantní...dělala jsem jako přílohu k "bramborákům" z cukety