Tataráček z lososa po francouzsku s česnekovými toasty

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Katull

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé z lososa nakrájíme na drobné kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou jarní cibulku a nasekanou čerstvou petržel. Smícháme v misce s dijonskou hořčicí, šťávou z limetky, olivovým olejem, solí a pepřem. Rozehřátou pánev potřeme stroužkem česneku a vložíme na poloviny nakrájené plátky toastového chleba. Zlehka opečeme, podáváme s tataráčkem.
2
http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tataracek-z-lososa-po-francouzsku
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • irys
    irys |

    28. 12. 2014 15:47

    Tatarák je opravdu moc dobrý, ještě ho před podáváním zaliji krémovým balsamicem. Mňam O:-)

Další doporučené recepty: