Švýcarské zapečené kotlety

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách osmahneme. Vyjmeme je a dáme na teplo. Do zbytku oleje vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce ji osmahneme. Tuk i s cibulí vlijeme do pekáče na něj rozložíme opečené kotlety, mírně je podlijeme, dáme do horké trouby a pod vrchním dílem pekáče zapékáme. Po chvíli maso zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali vejce a mouku s trochou soli. Povrch posypeme nastrouhaným uzeným sýrem a pokrm ještě asi 20 minut zapékáme v hodně horké troubě.
2
Jako příloha jsou buď hranolky nebo brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: