Švýcarské čokoládové brunsli

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 55 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bílky ušlehejte s cukrem dotuha. Přimíchejte i ostatní ingredience a vypracujte těsto. Vál posypte moučkovým cukrem a vyválejte plát asi 8 mm silný. Z něj pak vykrajujte tvary asi 4 cm velké(hvězdičky, srdíčka...). Troubu předehřejte na 150 stupňů.
2
Vykrájené tvary dejte na plech s pečícím papírem a pečte asi 15 minut. Aby se vám těsto nelepilo na vykrajovátko, ponořujte ho do moučkového cukru. Hotové, vychladlé máčíme v čokoládě, kterou pak necháme ztuhnout. Před ztuhnutím můžeme položit ještě lupínek mandle.
3
* Z tohoto množství by mělo být cca 55 kousků.
4
//**Zdroj:**// Kouzelné Vánoce

Komentáře k receptu

  • Marcik
    Marcik |

    18. 12. 2012 16:28

    Je to vážně ověřené? Přijde mi divné, že bych těsto udělané ze sněhu pak mohla vyválet =-O ? Díky za rady,..celkem se mi to líbí, žádné moc čoko-cukroví nemáme ještě a s tímto ani nebude tolik práce /ale to záleží na tom těstu/ O:-)