Špenátový bochník

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto vyválíme a rozložíme na pekáč vyložený pečícím papírem. Ze špenátu, prolisovaného česneku a balkánu vytvarujeme bochník, který položíme na těsto a zabalíme ho těstem. Připevníme vidličkou švy na těstě a v troubě pečeme dozlatova.
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Česnek Listové těsto Špenát

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    26. 2. 2005 21:09

    Je to fantastické jídlo, rychlé, levné a hlavně moc dobré. Častěji než abych listové těsto balila, jej dám celé na plech a na něj dám udělaný špenát posypaný balkánem.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: