Špaldové knedlíčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 16 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tofu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme mouku, sůl, propláchnuté vločky a vypracujeme těsto. Tvoříme malé knedlíčky, které uvaříme ve slané vodě 10-12 minut. Používáme je stejně jako bramborové.
2
Z tohoto množství je asi 16 knedlíčků.
Použité ingredience v tomto receptu: Špaldová mouka Sůl Tofu Vločky

Komentáře k receptu

  • Veronika Sedláčková
    Veronika Sedláčková |

    25. 6. 2009 13:23

    Já jsem je dnes dělala s uzeným tofu, protože přírodní zrovna nebylo po ruce a bylo to velmi dobré, takže se toho nemusíte bát. Tyto knedlíčky se nám skvěle hodily k pohankové sekané se zelím. Moc jsme si pochutnali!

  • D K
    D K |

    30. 3. 2006 21:49

    Já používám přírodní, z uzeným nemám zkušenost.

  • Anonym
    Anonym |

    30. 3. 2006 17:11

    Prosím Vás to tofu přírodní, uzený nebo je to jedno?

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    23. 3. 2006 14:08

    Dekuji, ja totiz kupuju asi pulkilovou kostku, takze by toho bylo trochu moc. :-). Urcite brzo vyzkousim.

  • D K
    D K |

    23. 3. 2006 13:26

    Teď ho zrovna doma nemám, abych se podívala a napsala to přesně, ale mám dojem, že je to 100g balení.

  • Marcela Vrabcová
    Marcela Vrabcová |

    23. 3. 2006 00:01

    Jak je asi velky vas balicek tofu?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: