Ševcovský mls

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g měkký salám
    • 100
      g majonéza
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      kostka cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku. Opět dobře promícháme.

Komentáře k receptu

  • vorass
    vorass |

    2. 2. 2014 19:52

    není třeba ocet, stačí že jsou tam kyselé okurky; já dávám max. jednu lžíci láku.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    12. 1. 2007 13:00

    já ji dělám takhle : kečup a plnotučnou hořčici nechám na pánvičce přejít varem a do vychladnuté dám namletý nebo nastrouhaný salám a majolku a nevěděla jsem jestli tam patří i cibule, teď vidím, že jo tak ji nakrájím na půlměsíčky. Ocet tam nedávám i cukr a wotšestr ne. Natírám to na veku nebo rozkrojenou housku a posypu nastrouhaným sýrem cihlou.Příprava mě trvá 10-15 minut.

  • Simona Rudolfová
    Simona Rudolfová |

    3. 6. 2006 13:36

    Já jsem se chtěla jen zeptat, kolik tam má být toho octa, protože to v ingrediencích není napsaný! Jinak tuto pomazánku dělala mamka když jsem byla malá a moc mi chutnala a jsem ráda, že jsem to konečně našla! ;-)

  • DEBRA
    DEBRA |

    27. 10. 2004 19:58

    VYBORNE A V AMERICE MOC CHUTNE:))