Selská polévka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme na nudličky, přidáme na drobné kostičky nakrájenou cibuli, vložíme na máslo a osmahneme. Osmahnutou zeleninu zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená rajčata a vaříme, až zelenina změkne.
2
Chceme-li, aby polévka zůstala čirá, těstoviny uvaříme zvlášť a dáme je do polévky jen prohřát. Hotovou polévku posypeme na talířích strouhaným sýrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Sůl Sýr Těstoviny Vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • David
    David |

    19. 4. 2006 17:33

    uz jsem jich v praci navaril 1200 porcí po 0,33ml

  • Zdenka
    Zdenka |

    6. 4. 2005 13:50

    Zkusila jsem a je dobrá.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: