Šátečky se špenátem a slepičím masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmažíme jemně krájenou cibuli, přidáme krájené vařené maso, rozmražený špenát, okořeníme česnekem a chilli kořením dle chuti, povaříme a zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v trošce vody. Povaříme 2 minuty a dáme vychladit.
2
Těsto rozválíme na obdélník asi 3-4 mm silný, rozdělíme rádýlkem na 15 ks, okraje potřeme vajíčkem a naplníme studenou směsí. Přehneme v polovině, uzavřeme okraje a klademe na suchý plech. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kořením a pečeme v rozpálené troubě do zlatova. Podáváme teplé a je to vážně pochoutka!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: