Rýžový pudink

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Džem: do dvou kil jahod nasypeme krupicový cukr. Zamícháme a dáme vařit. Jakmile dosáhne džem varu, začne se na povrchu tvořit pěna, tu se snažte sebrat lžící. Vaříme zhruba 30 minut na středním plameni.
2
Rýžový pudink: smícháme hrnek rýže s pěti hrnky mléka. Poté dáme vařit. Přisypeme cukr a přidáme zrnka z vanilkového lusku a prázdný vanilkový lusk roztáhneme po hrnci. Vaříme na slabším středním plameni, dokud se mléko nevyvaří - v tomto případě je to velké množství mléka, takže až 20 minut. Poté, co obojí máme, poklademe na mísu beze pusinky a na ně rozlejeme rýžový pudink. Na něj nalejeme džem a nahoru můžeme přidat ještě lesní jahody.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Jahody Mléko Rýže Sušenka Vanilkový lusk
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Adéla
    Adéla |

    13. 5. 2015 11:37

    Jo vařil ho Jamie :) taky jsem to viděla :)

  • Anonym
    Anonym |

    11. 6. 2007 20:50

    Tento recept jsem viděla minulý týden na Spektru a dělal ho Jamie Oliver,že ?

  • kucharka
    kucharka |

    11. 6. 2007 15:27

    no zni to sice pekne,,,ale neni to trosku nepraktickea drahe?? protože 2kg jahod je hrozne moc!!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: