Pstruh se sýrem a slaninou

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pstruh
    • anglická slanina
    • hermelín Nebo Niva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do vykuchaného pstruha vložíme plátky sýra, celého poklademe plátky anglické slaniny a dáme na 45 minut péct a ke konci grilovat do trouby.
2
Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Air Yeezy Jordan
    Air Yeezy Jordan |

    3. 7. 2013 14:11

    from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me. [url=http://pgaa.com/airyeezy.html]Air Yeezy Jordan[/url] <a href="http://pgaa.com/airyeezy.html" title="Air Yeezy Jordan">Air Yeezy Jordan</a>

  • Max
    Max |

    20. 10. 2012 11:35

    ááá někdo se teď koukal na Ano šéfe - Rabářská bašta :-D

  • Petr
    Petr |

    18. 10. 2012 14:31

    Nejen podle mne je kombinace ryby a sýra prasárna. :-(

  • Anonymous
    Anonymous |

    26. 6. 2011 12:03

    martino, bez koukat na babicu. kdyz nebudes mit pstruha, dej tam treba mrazenyho kapra.... pstruha maj v kazdym rozumnym obchode.

  • zuza
    zuza |

    25. 3. 2011 10:42

    Vy jste prdlá :-D !

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    20. 3. 2011 18:45

    Tak proč tohle prostě nepřeskočíš a nehledáš recepty bez ryb?? O:-) :-!

  • teotka
    teotka |

    20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • teotka
    teotka |

    20. 3. 2011 07:50

    Nemám ráda ryby!!!!!!!

  • Jos Patrik
    Jos Patrik |

    6. 7. 2007 20:00

    Jdu na to: můj plán je podobný jako Martiny. Díky za tip. Za chvilku napíšu výsledek!

  • Hamfl
    Hamfl |

    29. 4. 2006 16:22

    Jiná varianta - mám mikrovlnku s funkcí "crisp"Na prostředek crispu "prostěradlo" z angličanky, na něj filet ze pstruha, plátky sýra, další filet a přikrývka opět angličanka. Cca 5 min v mikrovlnce, pak kolem hnízdo z mražených hranolků a dalších 15 min. Část sýra se dostane ven, podteče pod hranolky a lehce se zabarví do hněda. Teď si vyberte co dřív (pstruha nebo kůrčičku). Pokud má být víc porcí, je dobře je oddělit již při přípravě na crispu, před tepelnou úpravou.Snad ještě - na pekáčku jsem používal i filety z lína a sumce, vždy výborný výsledek.

  • Martina Štědronská
    Martina Štědronská |

    22. 11. 2004 11:47

    Vynikající. Můj tip- nesehnala jsem čerstvého pstroužka,tak jsem to zkusila z mražených lososových filetů a bylo to min. stejně chutné. Na vymazaný pekáček jsem dala mraženou zeleninuna ní cca 5 plátků anglické slaniny1 hermelín na plátkyna něj lososové filety (můžete nasolit a ocitrónovat)30 minut zapékání je OKMartina.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 9. 2004 14:42

    Vynikajici namka. Nezaspini se moc nadobi a je to opravdu dobre. Jen dost syte.