Pomerančové rohlíčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Iva Ma

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kandované ovoce umeleme event. drobně nakrájíme. Vše zpracujeme na hmotu, která se dá tvarovat na rohlíčky - do délky i výšky včetně špiček. Necháme trochu odpočinout a poleváme čokoládovou polevou.
2
**Poznámka:** rohlíčky vykrájíme z kolečka (jako měsíc).

Komentáře k receptu

  • Iva Malá
    Iva Malá |

    30. 11. 2007 15:05

    Milý Anonyme, taky koukám jak se dobře a skrytě slovíčkaří. V kandovaném ovoci bývala vždy pomerančová kůra a to docela v hojné množství. Také jsme ji někdy dělali vlastní-když nebylo kandované ke koupi. Tudíž jsme takto si recept nazvali. Můžete si recept poznačit jako ovocné , kandované atd. :-))

  • Anonym
    Anonym |

    29. 11. 2007 22:29

    Ať koukám jak koukám, nikde nevidím ingredience chuti pomeranče. Proč tedy pomerančové " rohlíčky???

  • Iva Malá
    Iva Malá |

    28. 11. 2007 15:43

    Ano. Na linecký podklad natvarujeme hmotu tak, že u špičky je jen malá vrstva, pak do obloučku mírně zvedat do středu. Na základně je nejširší a k horizontu se zužuje /jak pyramida/. Dělám tak, že výška ve středu je tak asi 1,5 cm.

  • Jana T.
    Jana T. |

    28. 11. 2007 15:12

    Tak si nenadávejte ani se nepodceňujte. Pochopila jste to správně.Tu hmotu vytvarujeme na upečené rohlíčky a potom poléváme čokoládou. Recept neznám, ale myslím si, že s trochou trpělivosti a času se to dá zvládnout.

  • Marsí
    Marsí |

    28. 11. 2007 14:12

    Tak buď jsem mladá nebo blbá, ale fakt to jako blondýna nechápu..:-) Co nahňácáme na co? To na to linecké dáme tu hmotu nebo jak?

Abecední seznam: