Pomazánka vepřo-zelo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Milan Daniel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zbytek vepřové pečeně vyvážíme zhruba stejnou hmotností kysaného zelí (v případě kvalitní suroviny je však možno přidat i více vitamínů!). Oboje rozsekáme v sekačce (v anglicky mluvících zemích v chopperu, rusky v drobilce) a spojíme nejlépe lehkou majonézou (kysanou smetanou) jen tak, aby se nám hmota nerozkládala na prvočinitele. Dochutíme pepřem, možno zjemnit jablkem.
2
Ukázníme chuťové buňky, mažeme na tmavý chléb a zapíjíme českým pivem, dítka pochopitelně pivem alkoholu prostým. Coca Cola a jiné škodliviny jsou naprosto, ale naprosto nevhodné!
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Jablka Kysané zelí Majonéza Pepř mletý Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • Olga .
    Olga . |

    6. 1. 2009 10:43

    Hmmm... :o()

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    6. 1. 2009 09:52

    Něco podobného jsem dělala, jenom místo masa jsem dala sterilovanou kukuřici.

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    29. 12. 2008 09:21

    Milane, recept vyzkouším až bude materiál. Postup přípravy je velmi vtipně napsán :-)))

  • lenka galvasová
    lenka galvasová |

    28. 12. 2008 14:21

    Jak chutná recept,netuším,ale pobavil mě komentář.

Abecední seznam: