Počmáraná buchta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Adleit

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí. Poté ho vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech s vyšším okrajem. Lžící pak na těsto házíme mírně od sebe kopičky tvarohu rovnoměrně přes celou buchtu ("oka" se nesmí spojovat). Vložíme do předehřáté trouby a zvolna upečeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce

Komentáře k receptu

  • Kateřina Spáčilová
    Kateřina Spáčilová |

    13. 9. 2007 08:03

    Jako alternativu vzhledu doporučuji udělat z tvarohu na buchtu mřížku-po upečení vypadá jako prošívaná deka (a taky se tak tahle buchta jmenuje) Jina je moc dobrá!!!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 9. 2007 18:18

    v podstatě je jedno, jak velkou sklenku použijete, hlavně, když jednou odměříte všechno. Nejlepší rozmezí 200-250 ml. :)

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    11. 9. 2007 12:10

    Moniko pokud je někde sklenka nebo hrníček dávám 1/4 litrový, myslím že je to správně :-)) vždycky se povedlo.

  • vševědka
    vševědka |

    10. 9. 2007 09:49

    Monyko, autorka má jystě namysly sklenku 2 dcl.

  • MONIKA
    MONIKA |

    10. 9. 2007 09:17

    Dobrý den, jak velkou sklenku máte namysly

Abecední seznam: