Plzeňské kuře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře rozdělíme na 4 porce a osolíme a opepříme jej, osmažíme pokrájenou cibuli dozlatova a přidáme na ni porce kuřete a opečeme jej po všech stranách. Podlijeme vodou, přidáme bobkové listy, vložíme do vyhřáté trouby a za častého podlévání a obracení upečeme dozlatova Měkké kuře vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a zalijeme pivem. Promícháme, štávu provaříme, vyjmeme bobkové listy a přidáme namočené rozinky, vložíme porce kuřete a prohřejeme.
2
Kuře podáváme přelité štávou s rozinkami. Jako příloha je nejlepší bramborová kaše.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: