• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Valentýn
  • Recepty.cz
  • Plněné řízky s nivou a broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Plněné řízky s nivou a broskvemi

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 30
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Plněné řízky s nivou a broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 100
      g máslo
    • 250
      g sýr niva
    • 1
      špetka petrželka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 200
      g cibule
    • 1
      dl olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme si náplň utřením nastrouhané Nivy, másla a nasekané petrželky. Zamícháme broskve nakrájené na malé kousky. Hmotou naplníme řízky, uzavřeme dobře párátky a dáme na cibuli zpěněnou na oleji. Pokapeme sójovou omáčkou, podlijeme a dusíme přikryté poklicí. Občas poléváme a podléváme horkou vodou.
2
Jako příloha se nejvíce osvědčily americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

Těstoviny s broskvemi a tvarohem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miroslav Pleskač | 22. 2. 2009 19:59

    Aby sýr nevytékal,je lepší použít vyšší řízky a zaříznout do nich kapsu.po naplnění stačí jenom spíchnout párátkem.maso je tak i šťavnatější.Jinak dávám za 1.Vynikající kombinace!!!

  • Martina Fraňková | 16. 11. 2008 10:49

    Dá se místo nivy použít hermelín? A přibližně jak dlouho se to má dusit? Recept vypadá výborně,určitě vyzkouším - děkuji za odpověď.

  • elyzabeth b. | 13. 11. 2008 08:48

    dneska delam uz potreti, je to moc dobre.

  • Lol@ | 21. 3. 2008 12:10

    Řízečky právě dělám, ale zjistila sem,že můj největší problém je, jak je zabalit, aby mic nevyteklo. Omotala sem nití a ještě zašpejlila párátky. Tak sem zvědavá, jestli to bylo dostatečně. Poraďte někdo, jak na to. Jinak to vypadá výborně. Dávám za 1

  • pavlinka | 30. 1. 2008 13:30

    take ziji v zahranici a pouzivam tzv.modry syr,s nim je to take mnamka

  • Martina L. | 2. 12. 2007 14:38

    Stejne jako pani Adela ziju v zahranici a Nivu tu taky pochopitelne nesezenu - zkusila jsem Fetu (druh reckeho syra) a taky to chutnalo !!!! VYBORNE!

  • Blažena Halušková | 12. 2. 2007 10:39

    Tak jsem opět doma za hvězdu! Sama jsem byla zvědavá, jak bude chutnat kombinace - niva, petržel, broskev - a musím říci - mňam! Jednička - jak jinak....

  • Martin | 14. 7. 2006 15:01

    Zkuste místo petržele použít čerstvý zelený timián. Dokáže kuřecí maso krásně provonět a dá mu takovou netradiční chuť.

  • Nikča Stasiaková | 8. 4. 2006 12:00

    není to vubec špatné, místo nivy jsem dala monte salvat a všem to chutnalo :)

  • Zita Uhlíková | 7. 3. 2006 18:03

    Musim taky pochválit, je to opravdu vynikající. Byla jsem pochválena. B

  • Ája | 6. 3. 2006 18:40

    Vynikající, děkuji za recept.

  • Kajka | 5. 3. 2006 20:24

    Dnes jsem dělala na oběd, nádivku jsem dala i kolem řízků a bylo to prostě dokonalé.Moooc jsme si pochutnali.Děkujeme za super recept.Budu dělat často.

  • Anonym | 2. 3. 2006 09:56

    Znám podobny recept, kdy se dává půlka broskve a plátek sýra navrch masíčka, ale tohle se mi zdá lepší. Určitě vyzkouším!!!!

  • jana rožkotová | 1. 3. 2006 22:43

    výborné

  • Růžena Šimková | 25. 2. 2006 07:39

    Výborné,rychlé - koncert chutí.Děkuji,skvěle jsme si pochutnali.

  • Adela | 21. 2. 2006 00:40

    Dakujem pani Oumarovej za rýchlu odpoved.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 2. 2006 11:17

    Nivu nahradí jakýkoliv sýr s "modrou plísní":-)

  • Adela | 20. 2. 2006 10:38

    Ja zijem v zahranicí, tu Niva pochopitelne neexistuje, ale je tu mnozstvo francúzskych a miestnych syrov - predpokladám, ze príbuzných Nive. Zaujímalo by ma, ci niekto vyskúsal tento recept aj s iným syrom ako Nivou - a ak áno, s akým. Nie je dôlezitý jeho názov, len o aký druh syra sa jedná, aby som ho mohla skúsit aj ja. Dakujem.

  • janca Sramkova | 19. 2. 2006 12:47

    tak dávam za JEDNA!!!!

  • Lenka | 17. 2. 2006 16:31

    Děkuji za recept,báječný

  • Martina | 22. 1. 2006 16:15

    Hledám hldedám, co bych udělala drahému jako romantickou večeři a váš recept mě zaujal. Doufám, že se povede, jen chci skusit místo nivi dát nějaký jiný sýr... Ale jistě to bude mnam mnam!

  • Airan Novakova | 11. 11. 2005 12:50

    Ja tychle rizecky delam uz pomalu pravidelne, vzdy si ne ne posmakneme:-))

  • Kafenka :-) | 11. 11. 2005 12:12

    No bylo to naprosto skvělé.. uvařili jsme si k tomu těstoviny.. A zapomněla jsem dodat, že do náplně jsem nedala petrželku, ale malý kousek pórku nasekaného nadrobno. Bašta, dávám 1!!!

  • Kafenka :-) | 10. 11. 2005 17:09

    Tak jsem tenhle recept dneska zkusila s tím, že to bude oběd na zítřek.. ale měli jsme co dělat, abychom odolali!!! Vypadá to fakt velmi dobře.. nechala jsem se inspirovat paní Leonou a taky jsem tu náplň dala nejen do, ale i kolem řízků..Zítra oznámkuju!

  • Leona Dřízhalová | 8. 11. 2005 14:18

    bylo to výtečné, náplně jsme měli moc, a tak jsme v ní nechali řízky plavat, a když se vypařila voda, měli jsme na rýži skvělou šťavnatou omáčku...

  • Jitka | 3. 11. 2005 12:44

    Určitě zkusím. Dělám podobné, jen místo broskví zamíchám do nivy strouhané vlašské ořechy. Uzavřené řízky peču v troubě (bez cibule), nejdříve přikryté, podlévám. Jako přílohu opeču plátky vařených brambor s kostičkami slaniny a kroužky cibule.

  • pupen Hons | 28. 6. 2005 21:45

    Překvapivě dobré, pochutnali jsme si na tom!

  • Alojs Ježek | 16. 6. 2005 22:39

    Janičko, já Vás potěším, dám 1 :o)

  • Jana Tichá | 11. 6. 2005 15:16

    Airan - ještě včera jsem se dívala a byla jsem ráda, že se některý můj recept umístil. A dnes tohle! To znamená, že někdo 2x po sobě hlasoval za 3 a spíš bych řekla, že se snažil dát 5!. Pokud někomu až tak nechutnalo, má napsat komentář. To ale není poprvé. Zjistila jsem, že u receptu nepravý mozeček je rovněž 3 (a jistě chtěl 5) a také žádný komentář. To je fakt ubohý!

  • Airan Novakova | 11. 6. 2005 13:45

    Kucharko on-line, dopoledne jsem uz navstivila vase stranky a jelikoz jsem osobne vyzkousela recept pani Tiche, byla jsem moc rada, ze se dostal do TOP10. Proto me prekvapilo hodnoceni receptu, mam obavy ze ho nekdo schvalne poskodil.

  • Airan Novakova | 11. 6. 2005 10:35

    Pani Jano, podle toho jak se nas pes olizoval, kdyby mohl hodnotit, tak mate za 1:-)))

  • Jana Tichá | 10. 6. 2005 15:26

    Maso a ovoce je výborná kombinace. A broskve zvlášť. Také dělám minutky s broskví politou karamelem. A niva tomu dá výraznou chuť. Věřím, že s anglickou slaninou to bylo výborné. Jsem ráda, že chutnalo. A pozdravujte pejska :-))) Díky!

  • Airan Novakova | 10. 6. 2005 14:59

    Pani Jano, trosku jsem si ten vas recepr zjednodusila, dala jsem rizky zapect v troube a polozila na kazdem platek anglicke slaniny. Bohuzel meli jsme to tak-tak na ochutnani, nez jsem sla privitat navstevu, tak mi pes sezral 4 kousky. Pak jsem podavala veceri a omluvila se , ze s manzelem nemame hlad, jenze tu vuni manzelova streva nevydrzela a ozvala se, tak jsme byli prozrazeni a museli jsme s pravdou ven:-) Navsteva se nad nami slitovala a se smichem se podelila. BYLI VYNIKAJICI! Ta kombinace je uzasna:-)

  • Jana Tichá | 3. 6. 2005 14:12

    Kdo má rád Nivu, tak si přijde na své. A kombinace s broskvemi je skvělá. Měsíčkem broskve a snítkou petrželky zdobím i řízky na talíři. Dobrou chuť!

  • Lada Kovářová | 3. 6. 2005 13:30

    Původně jsem chtěla vyzkoušet dnes přidané "Kuřecí závitky s nivou", ale tohle vypadá ještě lépe :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cibule Kuřecí maso Máslo Olej Pepř mletý Petrželka Sojová omáčka Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Těstoviny s houbovou smaženicí

Těstoviny s houbovou smaženicí

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Pivní palačinky

Pivní palačinky

Kuskus s krabími tyčinkami

Kuskus s krabími tyčinkami

Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Doporučujeme

5 minut
Přepuštěné máslo ghí

Přepuštěné máslo ghí

20 minut
Sekaná se slaninou a zeleninou

Sekaná se slaninou a zeleninou

45 minut
Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

45 minut
Koblihy s vanilkovým krémem

Koblihy s vanilkovým krémem

30 minut
Květákové makarony

Květákové makarony

120 minut
Marinovaný vepřový bůček s povidly

Marinovaný vepřový bůček s povidly

40 minut
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…

20 minut
Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Bazar
BÍLÉ POLŠTÁŘE PLNĚNÉ BÍLÉ POLŠTÁŘE PLNĚNÉ Více info
Krémový sprchový gel s vůní broskve a vanil 500 ml Krémový sprchový gel s vůní broskve a vanil 500 ml Více info
Mikrofaserová deka Benny 150x200 - broskvová Mikrofaserová deka Benny 150x200 - broskvová Více info
Obrázek broskve 33x 17 cm Obrázek broskve 33x 17 cm Více info

Poslední sledované recepty

57
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
55
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
49
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
44
Segedínský guláš
Segedínský guláš
39
Palačinky
Palačinky

Zajímavé články

Suchý únor: Jdete letos do toho?
Suchý únor: Jdete letos do toho?
Oblíbená jídla našich prezidentů: švestkové knedlíky, párky, kung-pao i neobvyklá zelňačka
Oblíbená jídla našich prezidentů: švestkové…
Honí vás mlsná? Upečte si tradiční českou lež – trdelník
Honí vás mlsná? Upečte si tradiční českou lež –…
Lví dieta je údajně lékem na všechno, ale jen málokdo ji vydrží. V čem spočívá a je opravdu zdraví prospěšná, nebo se jí vyhnout?
Lví dieta je údajně lékem na všechno, ale jen…
Croissant: Francouzský půlměsíc, který září z pekáren celého světa. Vyzkoušejte ty nejlepší!
Croissant: Francouzský půlměsíc, který září z…
AHA.cz Odvrácená tvář Všechnopárty: Opilý host u Šípa!

Odvrácená tvář Všechnopárty: Opilý host u Šípa!

Mimibazar 6 důvodů, proč se letos zapojit do Suchého únoru. Může mít větší vliv, než si myslíte!

6 důvodů, proč se letos zapojit do Suchého únoru. Může mít větší vliv, než si myslíte!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Nový dokument o Pamele Anderson odhaluje šokující tajemství: Co jste o hvězdě Pobřežní hlídky netušili?

Nový dokument o Pamele Anderson odhaluje šokující tajemství: Co jste o hvězdě Pobřežní hlídky netušili?

Ženy.cz Čím obdarovat své blízké na Valentýna? Máme 30 tipů na dárky pro něj i pro ni

Čím obdarovat své blízké na Valentýna? Máme 30 tipů na dárky pro něj i pro ni

Blesk.cz Poslední dny Lisy Marie Presley: Drogy, vyhladovění a plastiky!

Poslední dny Lisy Marie Presley: Drogy, vyhladovění a plastiky!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz GALERIE: 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut!

GALERIE: 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut!

Blesk Horoskopy Revenův horoskop na únor: Ryby budou akční, Berani budou mít štěsí

Revenův horoskop na únor: Ryby budou akční, Berani budou mít štěsí

Abecedazahrady Hromnice jako předzvěst jara: Znáte jejich původ a tradice s nimi spojené?

Hromnice jako předzvěst jara: Znáte jejich původ a tradice s nimi spojené?

  • Recepty.cz
  • Plněné řízky s nivou a broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí