Plněné papriky brynzou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pája S

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks paprika oloupaná
    • 300
      g bryndza
    • 1
      ks žloutek
    • česnek
    • hladká mouka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z oloupaných (klasicky) paprik odstraníme vnitřek se semínky a naplníme náplní. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.
2
Náplň: smícháme brynzu, žloutek, česnek dle chuti.
3
Podáváme s bagetkou, tousty a salátem.

Komentáře k receptu

  • anička
    anička |

    12. 3. 2013 17:49

    no to je snad vtip komentaře mluvi o pochoutce ale v receptu neni ani jedno pismenko ????? :-(

  • Katka Peuka
    Katka Peuka |

    8. 2. 2007 21:30

    Mužete mi někdo říct jak to smažíte???já se právě snažila osmažit papriku plněnou balkanským sýrem s vejcem a všechno teklo, peklo se a smrdělo,pomoc!!!!

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    13. 1. 2006 14:55

    Ja to znam z Balkanu, jen misto brinzy davame balkansky syr a cela vejce. Je to vyborne, lehke a chutne. Pavli, diky za pripomenuti, dlouho jsem to nedelala a uz mam napad na veceri:-))

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    13. 1. 2006 12:56

    Tak toto poznám a je to výnikajúce.