Plněné masové závitky na červeném víně s jalovcem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso
    • 2
      ks bílek
    • 1
      sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka líbeček
    • kečup - jemný
    • jalovec
    • červené víno
    • sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso promícháme s 2 bílky, osolíme, opepříme a přidáme na jemno nakrájený libeček. Na cibuli osmažíme houby, slaninu a vysmahneme. Do hotového dáme 2 žloutky a promícháme. Z masa uděláme placičky naplníme náplní a uděláme závitky, které osmažíme na sádle. Do šťávy dáme kečup + červené víno, ve kterém jsme svařili jalovec, povaříme.
2
Příloha: vhodná je rýže, může být i bramborová kaše.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    15. 2. 2006 12:31

    Super!!!!!!!!!