• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Piškotový srnčí hřbet
    Napište svůj komentář k receptu

    Piškotový srnčí hřbet

    autor: J.Tereza
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Piškotový srnčí hřbet
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g tvaroh
      • 1
        dl mléko
      • 1
        lžíce želatina
      • cukr
      • 1
        ks vanilkový cukr
      • 50
        g rozinky
      • 1
        balíček meruňky
      • 1
        balíček dětské piškoty kulaté
      • hnědý rum pro děti použijte ovocný sirup
      • šlehačka a kompotované meruňky nebo broskve na ozdobu

    Postup přípravy receptu

    1
    Sušené meruňky nakrájíme na drobno a s rozinkami namočíme do rumu. Želatinu rozpustíme v mléce, vmícháme do tvarohu, osladíme, přidáme vanilkový cukr a promícháme.
    2
    Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a celé dno i boky vyložíme piškoty, které pokropíme rumem. Navrstvíme polovinu tvarohové hmoty, rozložíme polovinu ovoce namočeného v rumu a uložíme vrstvu piškotů. Opět pokapeme rumem, rozložíme zbytek tvarohu, ovoce v rumu a zakryjeme piškoty. Necháme dobře v chladničce ztuhnout.
    3
    Před podáváním vyklopíme z formy, ozdobíme šlehačkou a měsíčky kompotovaného ovoce.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rýžový srnčí hřbet

    Rýžový srnčí hřbet

    Srnčí hřbet na liškách

    Srnčí hřbet na liškách

    Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo srnčí hřbet

    Skvělá kynutá ořechová bábovka nebo…

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 31. 7. 2006 12:21

      Vo vlažnom, ale pozor na teplotu, nesmiete prekročiť 60 st., inak stratí želírovaciu schopnosť.

    • Anonym
      Anonym | 25. 7. 2006 12:59

      Želatina se rozpouští ve vlažném mléce a nebo studeném?

    • Petra
      Petra | 25. 7. 2006 09:12

      Ještě nemám vyzkoušené,ale vypadá to lákavě.P.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
    Moučníky Zákusky Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Hnědý rum Meruňky Mléko Rozinky Šlehačka Tvaroh Vanilkový cukr Želatina
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tatarský biftek II.

    Tatarský biftek II.

    Musaka z lilku - Balkán

    Musaka z lilku - Balkán

    Pečená vepřová žebírka

    Pečená vepřová žebírka

    Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

    Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

    Kuřecí roláda s dýní

    Kuřecí roláda s dýní

    Omáčka z vepřových jater

    Omáčka z vepřových jater

    Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

    Plněná kuřecí prsa s broskví a…

    Nepečené Cake Pops

    Nepečené Cake Pops

    Bulgurové rizoto s hlívou

    Bulgurové rizoto s hlívou

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    74
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    30
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    22
    Avokádová pomazánka
    Avokádová pomazánka
    20
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Novoroční magie: 12 kroků, jak ovlivnit svůj osud v roce 2021

    Novoroční magie: 12 kroků, jak ovlivnit svůj osud v roce 2021

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    • Recepty.cz
    • Piškotový srnčí hřbet
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí