Pikantní karpatské filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g hovězí svíčková 150-200
    • 1
      ks žloutek
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • sardelová pasta
    • 1
      ks cibule Malá
    • kapary
    • křen
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hovězí filé tence vyklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a sardelovou pastou. Pak rozetřeme vaječný žloutek, posypeme pokrájenou cibulí, kapary a strouhaným čerstvým křenem. Řízek přeložíme a sepneme jehlicemi nebo párátky. Opečeme na rozpáleném oleji do růžova, odstraníme párátka.
2
Podáváme s hranolkami, či americkými bramborami.

Komentáře k receptu

  • Lusinda
    Lusinda |

    18. 12. 2007 11:21

    Jejda,to bylo jen kvůli vyhledávání,nejsem rejpal.

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    18. 12. 2007 10:29

    Pardon, jsem se uklikla :-)

  • Lusinda
    Lusinda |

    18. 12. 2007 09:48

    Copak dělá pokrm z hovězí svíčkové v kategorii ryb?:o)