Omeleta Arnolda Bennetta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: MishaAtherton

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev opět rozpálíme a nalijeme rozšlehaná vejce.
2
Když je omeleta skoro dodělaná, prostředek pokryjeme tresčím mixem a doděláme. Posypeme parmezánem a dáme na 2 minuty pod gril. Nakrájíme na trojúhelníčky a posypeme čerstvou petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Créme fraiche Mléko Parmazán Slunečnicový olej Tresčí file Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: