Ohnivé vepřové kotlety

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové kotlety nařízneme po obvodu a u kostí, jemně naklepeme a opečeme po obou stranách na oleji. Kečup promícháme s vínem, sójovou omáčkou, rozetřeným česnekem a kořením. Směs rozdělíme na kotlety, podlijeme trochou vývaru a dusíme, až kotlety změknou. Při dušení podléváme vývarem. Podáváme s hranolky a cibulí nebo s bramborovými kroketami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zidane
    Zidane |

    29. 1. 2015 06:35

    Minulý příspěvek se neukázal (a doufám, že se teď ukážou oba...), tak - proč jemný kečup? Mají ty kotlety být ohnivé? Tedy šup tam OSTRÝ kečup! 8-)

  • Zidane
    Zidane |

    29. 1. 2015 06:31

    OHNIVÉ kotlety a mám do toho dávat "jemný" kečup? Dovolím si užíti, jsa chlap, kečupu ostrého, smím? ;-)

  • radek svaricek
    radek svaricek |

    1. 2. 2010 04:11

    ziju na floride takze mi ceske jidlo chybi. tohle jidlo uz varim ponekolikate. vynikajici

  • eva peterková
    eva peterková |

    16. 12. 2007 20:44

    Výborné.Zařazuji do jídelníčku oblíbených jídel.Dělala jsem s bramborovou kaší,.

  • vitek
    vitek |

    22. 3. 2005 13:45

    neni to spatny

  • Anonym
    Anonym |

    12. 6. 2004 19:57

    Je to jednička podtržená.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: