Nepečený dort ze zakysané smetany

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dno a boky tukem vymazané a kokosem vysypané dortové formy vyložíme piškoty. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty.
2
Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na noc vychladit do ledničky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Olga
    Olga |

    4. 3. 2008 19:06

    Túto tortu robievam tiež dosť často, teda presnejšie môj syn s priateľkou.želatinu nedávajú, stuhne to výborne aj bez nej, len treba použiť dobre hustú smotanu.Je to výborný osviežujúci zákusok.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 3. 2008 14:36

    hned to zkusím,mňam...

  • terdik1993
    terdik1993 |

    4. 8. 2007 09:18

    normálně to ztuhne,ikdyž nedáváte žádnou želatinu-to dělám často -teda ještě nikdy jsem ji tam nedala