Naklíčené mungo fazole s kukuřicí II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklíčenou mungo fazoli smícháme s rozmraženou kukuřicí, nadrobno nakrájenou kapií, a na plátky nakrájenou mladou jarní cibulkou. Zalejeme zálivkou, kterou jsme si připravili rozmícháním šťávy z jednoho citronu, olivového oleje, sojové omáčky a z křenové hořčice.

Komentáře k receptu

  • marťan
    marťan |

    11. 5. 2013 21:16

    myslíte toto mungo? http://www.semena-rostliny.cz/bioosivo/443-pestovani-fazole-mungo-semena-klicky.html nebo jsou i jiné druhy? toto jsem si právě koupil, jsou to docela silné klíčky oproti ředkvičkám, které jsem měl minule..Vynikající !

  • Majka Přidalová
    Majka Přidalová |

    23. 5. 2007 13:07

    Ne, ne, nemusí, nechá se jen rozmrznout (my to tak rádi). Ale jestli chcete, můžete ji chvilku povařit, ve výsledném efektu by to vadit nemělo.:)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    23. 5. 2007 12:41

    Majko, ta kukuřice se nemusí povařit? Zmražená je přece syrová.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: