Mokrá buchta IV.

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve zcela rozpustím Heru, přidám cukr, vodu, kakao a vše rozmíchám ponorným mixérem. Z toho odeberu jednu skleničku vzniklé tekuté hmoty a do zbytku přidám mouku, prášek do pečiva, vejce a vaniklový cukr. Opět promíchám ponorným mixérem a naliju na plech s vyšším okrajem. Dám péci na 180 stupňů zhruba na 20 - 30 minut. Na ještě horkou buchtu naliju skleničku odebrané hmoty.

Komentáře k receptu

  • KAndrejka
    KAndrejka |

    24. 4. 2012 20:31

    přeslazené, u nás neměla moc velký úspěch

  • Michaela Vaverková
    Michaela Vaverková |

    27. 5. 2010 16:43

    Dnes jsem tuto buchtičku vyzkoušela a musím říct, že předčila moje očekávání. Byla výborná.Udělala jsem ji jen z poloviční dávky, pro případ, že by se nepovedla, ale to byla chyba.Za chvilku byla pryč.Dávám za 1.

Abecední seznam: