Mexické fazole II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • kapie
    • rajče
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • máslo
    • chilli
    • 2
      plechovka fazole v rajčatové šťávě bílé jsou lepší nebo namíchat s červenými

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí (1 je lépe scedit), osolíme, opepříme a přidáme trošku chilli.
2
Mezitím uděláme jíšku z másla a mouky a přidáme do fazolí (v dietnější verzi není jíška potřeba). Povaříme asi 10 minut. Nakonec do uvařeného pokrmu zamícháme nadrobno pokrájené rajče.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.