Medová jablka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aiša

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jablka
    • med
    • máslo
    • skořice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z jablek odstraníme jádřince, ale tak, aby nám spodek zůstal celý. Med, máslo a skořici vymícháme a palcem potřeme vnitřek jablek a potřeme je i zvenku. Položíme na pekáč a dáme péct asi na 15-20 minut při 160 °C.
2
Je to vynikající a osvěžující dezert. Na talíři ozdobíme kopečkem šlehačky, mírně posypeme skořicí a dáme kousek meduňky.

Komentáře k receptu

  • Petra Petra
    Petra Petra |

    8. 2. 2009 19:40

    Je to fantastický lehký dezert. Měla jsem uskladněná jablk, která už nejsou moc dobrá, ale takto se krásně zpracují. Na talíř jsem dala kopeček vanilkové zmrzliny a nemělo to chybu.