Medailonky z kančí kýty se šípkovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso z kýty divočáka na dva dny naložíme do směsi uvedené zeleniny a koření. Pak maso očistíme a nakrájíme na medailonky (asi 2 cm silné), které ovážeme nití, aby držely tvar. Medailonky obalíme v mouce a opečeme po obou stranách. Pak vyjmeme z pánve a odložíme do tepla.
2
Kořennou zeleninu z nálevu spolu se slaninou orestujeme, přidáme cukr a zalijeme octem z nálevu a vínem nebo vodou. Vložíme maso a dusíme doměkka.
3
Příprava šípkové omáčky:
4
Změklé maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme červeným vínem a přidáme šípkovou zavařeninu a trochu vody. Omáčku povaříme, dochutíme a přecedíme.

Komentáře k receptu

  • Barbara
    Barbara |

    13. 11. 2013 10:29

    v názvu je hrubka... Medailonky Z kančí kýty se šípkovou omáčkou

  • Koulínek
    Koulínek |

    10. 8. 2012 11:21

    Můžu vřele doporučit.Je to opravdu laskomina. :-P

Poslední navštívené:

Abecední seznam: