Mandlové toffee

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo ušleháme s vejcem a cukrem do pěny. Přidáme mouku a vypracujeme hladké těsto. Zapékací mísu (středně velkou) vymažeme máslem, těsto rozprostřeme do formy, propícháme vidličkou a dáme asi na 20 minut do na 170 °C rozehřáté trouby.
2
Potom rozpustíme máslo, přidáme cukr a salko a za stálého míchání vaříme minimálně tři minuty. Potom přidáme nasekané mandle, hmotu natřeme na těsto a necháme ještě asi dvacet minut péci při stejné teplotě.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Hnědý cukr Mandle Máslo Salko slazené Vejce

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    27. 3. 2008 08:02

    ne, nepatří.

  • Martina Vašková
    Martina Vašková |

    26. 3. 2008 15:26

    do těsta prosím nepatří prášek do pečiva???

Poslední navštívené:

Abecední seznam: