Lehký studený jablečný koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: aknesad

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks jablka
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka oloupeme, nakrájíme na menší kousky a dáme s trochou cukru (když jsou kyselejší jablka klidně více) povařit. Když jsou kéměř uvařené, tak je vyjmeme a dáme do koláčové formy. Do vývaru přidáme pudink a vaříme do zhoustnutí. Pak tímto pudinkem zalejeme jablka a dáme do chladnu ztuhnout. Můžeme přidat i skořici.

Komentáře k receptu

  • Adél Černá
    Adél Černá |

    18. 5. 2006 19:33

    tohle je výborné, dělám pravidelně.Liju do formy ve tvaru srnčího hřbetu a přidávám piškoty slepené marmeládou a podávám se šlehačkou. excelentní