Ledový salát Oropesa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ledový salát
    • 1
      ks broskve větší nebo nektarinka
    • 1
      ks jablka kyselejší
    • 150
      g šunka
    • 200
      g cihla
    • majonéza
    • kečup - jemný
    • koření na dochucení zálivky - mix pepř, oregáno...

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do velké mísy postupně nakrájíme ledový salát, vypeckovanou broskev (může, ale nemusí být zbavená slupky), jablko, šunku i sýr (doporučuji nestrouhat, ale nakrájet na kostičky).
2
Zálivku z majolky a kečupu dochutíme kořením - pokud možno čerstvě natrhaným, v případě pepře čerstvě namletým (ideální je mix zeleného, bílého, černého i růžového pepře), záleží na individuální chuti. Vše dobře promícháme a dáme na chvíli do lednice.
3
Servírujeme s celozrnnou bagetou a lehčím bílým vínem.

Komentáře k receptu

  • Ježu
    Ježu |

    26. 6. 2006 20:57

    Je to výbornej salátek :-))Přidala jsem čerstvou bazalku ,pórek a taky trochu plnotučné hořčice a výsledek byl super.Určitě si taky dejte.