Kuřecí stehýnka na starofrancouzký způsob

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: lubinu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehýnka částečně vykostíme. Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidame kuřecí stehýnka, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.
2
Poté přidáme na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce osmahneme. Závěrem přidáme nastrouhaný tmavý chléb, kterým pokrm zahustíme. Provaříme, dochutíme a přelijeme přes kuře.
3
K takto připravénemu kuřeti podáváme vařené brambory. V podzimních měsících můžeme dát jako přílohu pečené brambory ve slupce.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: