Kuřecí čína s kešu a cuketou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Markéta S.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso
    • cuketa
    • kapie
    • žampiony
    • chilli papričky
    • kešu oříšky
    • sojová omáčka
    • škrob
    • koření - čína
    • olej
    • vývar kuřecí nebo zeleninový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájene kuřecí maso smíchané s trochou škrobu, kořením, lžící olivového oleje a sojové omáčky necháme ideálne pár hodin v chladu marinovat. Poté je dáme na pánev s rozehřátým olejem, chvilku prudce smažíme, pak přihodíme na vetší kusy pokrájené žampiony a nesolené celé kešu a po chvíli přidáme na nudličky nakrájenou kapii a chilli papričky.
2
Úplně nakonec dáme cuketu, ta se delá jen minutku. Když je všechno hotové (zelenina by neměla být úplně měkká, na skus by měla trošku křupnout), přilijeme trošku vývaru a zahustíme škrobem, aby se vytvořila omáčka. Dochutíme solí a sojovou omáčkou, případne troškou vína.
3
Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.