Kuře v římském hrnci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do připraveného římského hrnce dáme na dno pórek nakrájený na kolečka, maso rozporcujeme na menší kousky, posolíme, okořeníme a položíme na pórek. Žampiony nakrájíme na plátky a položíme na maso, zasypeme mraženou zeleninou, stačí 1/2 sáčku. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky, položíme na zeleninu, osolíme a dáme přikryté do studené trouby.
2
Pečeme při 180 °C asi 3/4 hodiny. Odkryjeme, zasypeme hustě strouhaným sýrem, nebo poklademe jen plátky a dáme zapéct ještě asi na 1/4 hod.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: