Kuře v majonéze II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: sopta27

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice majonéza
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička koření na přípravu kuřete

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dochutíme dle vlastní chuti, vložíme do majonézy a pořádně oplácáme. Necháme naležet do druhého dne a upečeme ve sklokeramické nádobě do měkka. Podáváme s hranolky a tatarkou. Trochu kalorická bomba, ale jinak dobré.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    27. 3. 2008 12:07

    Ale anonyme(z 26.3.2008),vždyť je toto web o vaření jako takovém,p.Krybus chtěl jen upozornit na množství tuku v receptu.Navrhl i změnu.Zkuste je to fakt výborný.Věřím,že to nemyslel zle.Pokud je od fochu,tak se nedivím na jeho upozornění,dnes je trend jíst méně tučná jídla.Recept p.Janečkový může být dobrý,ale raději s vařeným bramborem a haldou salátu.:-)PS

  • anonym
    anonym |

    26. 3. 2008 12:58

    Tak abyste vedel,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • anonym
    anonym |

    26. 3. 2008 12:54

    Tak abyste vedeli,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    8. 11. 2007 15:18

    Omlouvám se za poněkud ostrou reakci. Ale jsem trochu z oboru a z technologického hlediska znám, co obsahují průmyslově vyráběné majonézy, tatarky a hranolky. Proto ten námět na úpravu receptu.

  • Silva Machová
    Silva Machová |

    7. 11. 2007 19:46

    Myslím pane Kamile,že přílohu může zvolit každý sám,tohle jídlo znám,a je moc dobré,jen si ho dávám s vařeným bramborem.

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    6. 11. 2007 21:49

    Trochu síla - majonéza, tatarka, hranolky. Lepší je to naňaňhat bílým jogurtem a pak to péct na nakrájené cibuli. Je nasládlá a pěkně ladí s kyselostí jogurtu.