Kuře dobré

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Marinádu připravíme smícháním za studena: hořčice, kečupu, oleje, směsi "Koření od Antonína" a soli.
2
Celé kuře opláchneme a naporcujeme na čtvrtky a potřeme marinádou kuře ze všech stran. Dáme do chladu odležet na 4 až 24 hodin.
3
Čtvrtky kuřete poklademe na pekáč, podlijeme černým pivem a pečeme za stálého podlévání, nejdříve přikryté.
4
Před dohotovením odkryjeme a kůžičku poléváme černým pivem, až do zčervenání. Podáváme s vařenými brambory, bramborovou kaší, knedlíky (se zelím), rýží nebo bramborovými šťouchánky.

Komentáře k receptu

  • sasa
    sasa |

    4. 8. 2011 16:02

    http://www.koreni.cz/

  • sasa
    sasa |

    4. 8. 2011 15:55

    http://www.koreni.cz/

  • Ladia
    Ladia |

    4. 8. 2011 14:05

    http://www.koreniodantonina.cz/

  • Martina
    Martina |

    4. 8. 2011 12:23

    Koření od Antonína sídlí v Plzni, Dominikánská ulice 7 a mají také svůj e-shop na www.koreni.cz. :-))

  • Milli1
    Milli1 |

    4. 8. 2011 11:07

    Prosím, prosím, kde se dá koupit „Koření od Antonína“, díky a odpověď.

Abecední seznam: