Klobásové tyčinky - Ohavečské

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zaděláme dobré neslazené těsto jako na buchty, ale nedáme vůbec cukr (jen lžici do kvásku na vzejití kvasnic) a necháme vykynout. Po vykynutí vyválíme asi na 1 cm vykrajujeme nebo rozřežeme na malé čtverhránky a zavineme do nich nakrájené kousky párku, klobás nebo špekáčku. Konce dobře přimáčkneme, aby šťáva nevytékala. Dáme na vymazaný plech, stačí vytřít olejem. Potřeme vajíčkem a upečeme v troubě do růžova.
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Koření Mléko Polohrubá mouka Špekáček Sůl Tuk Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: