Kapustové karbanátky I.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hlávku kapusty zbavíme vrchních, polámaných nebo povadlých listů, opereme ji v horké, čisté vodě, rozkrájíme na tenké nudličky a dáme do horkého omastku udusiti. Potom kapustu na mlýnku* rozemeleme nebo rozsekáme a přimícháme do ní rozetřený česnek, majoránku, tlučený pepř, strouhanku, vejce a mouku.
2
Dobře zamíchané těsto vykrajujeme lžící a po obou stranách na omeletníku v oleji nebo másle osmažujeme. Upečené podáváme se zelím, bramborovým salátem a p. Místo strouhanky a mouky můžeme dát jemnější pšeničnou tluč.
3
Opečenky s ní jsou také výborné. * Uvařeně: luštěniny, zeleninu, houby, rýži, brambory můžeme rozemlít na mlýnku, který je prodávána k mletí masa.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapusta Majoránka Mouka Olej Pepř celý Strouhanka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: