Kapr v bílém

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapří filety
    • 1
      lžíce šalvěj
    • 1
      lžíce rozmarýn
    • 100
      g ořechová jádra rozemletá
    • 2
      kelímek bílý jogurt Zott
    • 2
      ks citron
    • 3
      svazek ředkvička
    • brambory
    • hrubá sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné porce kapra osušíme, osolíme a obalíme ve směsi bílého jogurtu, bylinek a pár kapek citronu. Následně kapra uložíme v míse se směsí na aspoň 12, lépe na více hodin do ledničky odležet.
2
Poté co kapra vyndáme, jednotlivé porce řádně posypeme rozemletými ořechy z obou stran a jednotlivě zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi tři čtvrtě hodiny v pekáčku spolu s plátky citronu.
3
Mezi tím dáme vařit brambory ve šlupce.
4
Pak ředkvičky, jeden citron a oloupané brambory nakrájíme na kolečka a podáváme.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    12. 10. 2011 13:14

    Rybí