• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Jiřinčin mls
    Napište svůj komentář k receptu

    Jiřinčin mls

    autor: Jafin
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Jiřinčin mls
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 2
        polohrubá mouka
      • 1
        hrnek moučkový cukr
      • 1
        vanilkový cukr
      • 1
        prášek do pečiva
      • 0,50
        hrnek mléko
      • 0,50
        hrnek rostlinný olej
      • 1
        ks šlehačka
      • 2
        ks vejce
      • margotka
      • 100
        g máslo
      • 100
        g moučkový cukr
      • 2
        lžíce kakao
      • 2
        lžíce hnědý rum
      • 1
        ks žloutek

    Postup přípravy receptu

    1
    Smícháme sypké směsi, přidáme jemně nastrouhanou Margotku, vejce, přidáme mléko, šlehačku a olej. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo peč.papír) a dáme do trouby na 175 °C a pečeme asi 30 minut.
    2
    Na ještě teplý moučník namažeme krém, který jsme vytvořili smícháním másla a žloutku (veškeré ingred. by měly mít pokojovou teplotu), přidáme cukr, kakao a trochu rumu. (Kdyby se krém srazil, stačí ho jen trochu ohřát např. v mikrovlnné troubě a on se krásně spojí a až trochu vychladne, můžeme jej namazat na moučník).
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Paprikový mls

    Paprikový mls

    Čertovský mls

    Čertovský mls

    Letní mls

    Letní mls

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Anonym
      Anonym | 9. 5. 2006 11:02

      Opravdu skvělý zákusek.Příště udělám plechy dva,jelikož je nás doma 5,tak jeden byl málo.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 25. 4. 2006 08:24

      Už jsem si to v marketu ověřila.Netušila jsem,že se dělají i menší tyčinky.Do tohoto receptu však patří ta 100g čokoládka Margot

    • Magda
      Magda | 25. 4. 2006 08:00

      Margotka má 100 gramů.Dělají se teď i menší tyčinky a ty mají do 50gr.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 24. 4. 2006 16:31

      Paní Jano mockrát děkuji za upřesnění té gramáže.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 24. 4. 2006 15:34

      Já si myslela,že Margotka je už od mého dětství pořád stejné velikosti.Gramáž opravdu teď zpaměti nevím( tipovala bych 125g),ale co nejdříve Vám to zjistím přesně.:o)

    • Jana Louny
      Jana Louny | 24. 4. 2006 14:58

      Ted jsem jednu snedla,tak vam aspon mohu napsat,ze je 100g.

    • Hana
      Hana | 24. 4. 2006 12:53

      Jaká velká Margotka - gramáž prosím.

    • Anonym
      Anonym | 24. 4. 2006 09:47

      Krém částečně nasákne do těsta a zbytek zůstane napovrchu.Je to opravdu moc dobré a krém je krásně hlaďounký.

    • jana Louny
      jana Louny | 24. 4. 2006 09:43

      Muzu se zeptat,proc se maslovy krem dava na teply kolac?Neroztece se ta napln?Dekuji

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nápoje
    Nápoje Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Kakao Margotka Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr Vejce Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Salsa guacamole

    Salsa guacamole

    Sekaná jako roštěná

    Sekaná jako roštěná

    Jogurtové řezy II.

    Jogurtové řezy II.

    Slaný dort I

    Slaný dort I

    Narozeninový sváteční dort

    Narozeninový sváteční dort

    Přírodní krkovička se zelím

    Přírodní krkovička se zelím

    Banánové vafle s javorovým sirupem

    Banánové vafle s javorovým sirupem

    Bezmasá (nejen) zeleninová směs

    Bezmasá (nejen) zeleninová směs

    Makovec

    Makovec

    Doporučujeme

    40 minut
    Makové kytky s citronem

    Makové kytky s citronem

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    138
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    38
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    31
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    26
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    25
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 26.1.2021

    Deník Aha! 26.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Babiš chce zrušit státní maturity. Začíná školství sesedat z parního stroje?

    Babiš chce zrušit státní maturity. Začíná školství sesedat z parního stroje?

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady I v zimě můžete pěstovat bylinky

    I v zimě můžete pěstovat bylinky

    • Recepty.cz
    • Jiřinčin mls
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí